Kabtel: Техничар за инсталација на телекомуникациска опрема на висина

КАБТЕЛ Дооел - Скопје започна со своите деловни активности во септември 2001година. Веќе полни 15 години успешно работи и ги опслужува и најспецифичните потреби на своите клиенти. Дизајн, имплементација и одржување на целосни информациско - комуникациски системи базирани на најновите ИКТ-технологии за поддршка, раст и успех на нашите клиенти и партнери од сите сектори и индустрии се заштитен знак на КАБТЕЛ.


Нашиот тим е нашето највредно богатство и главната причина за нашиот успех. Успесите на компанијата се потпираат не само на нашите технологии, методологии и инфраструктура, туку и на придонесот и посветеноста на вработените.


Во моментов имаме потреба од проширување на нашиот тим, на позиција:

Техничар за инсталација на телекомуникациска опрема на висина

Потребни квалификации:

  • Завршено средно училиште 
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Искуство во работа на висина
  • Познавање на телекомуникациски системи и мобилни мрежи
  • Работа на терен


Вашата Професионална Биографија (CV), можете да ја доставите на следната е-маил адреса: info@kabtel.com.mk

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

КЛИКНИ