Општ работник - магационер

За компанијата: ДПТУ ГИС ДООЕЛ е приватно претпријатие основано во 1995 година и низ своето долгодишно работење се специјализира во трговија со црна металургија и челични производи, постојано адаптирајки се на потребите... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • ГИС ДООЕЛ
 • Активен до 30.09.2022
 • Позиција: Магационер
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 023096675
 • Веб: www.gis.com.mk

ДПТУ ГИС ДООЕЛ е приватно претпријатие кое постои веке 25 години и низ своето долгодишно работење се специјализира во трговија со црна металургија и челични производи.

Kомпанијата има потреба од нововработување на општ работник - магационер.

Основни задачи:

 • прием на стоки и преглед на приемна документација,
 • организирање , распределување на стоките во магацин и складишен простор
 • издавање на стоки
 • утоварање и истоварање со виљушкар,

Предност: искуство со управување со виљушкар- доколку нема ќе биде обезбедена обука,

Заинтересираните кандидати да испратат свое CV на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »