Касиер

За компанијата: Еден од најголемите ланци на ресторани во светот и лидер во начинот на подготовка и послужување на пилешко! повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • КАН Интернатионал
  • Активен до 20.10.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Активни огласи од КАН Интернатионал:

Бургер Мајстор - Раководител на смена

(преземи го огласот како слика)

Придружете ни се и бидете дел од нашиот проширен КФЦ тим кој брои повеќе од 200 тимски членови. Ние сме тука да останеме и сакаме ти да уживаш со нас!

Бараме

Позиција: Касиер

Работно време: Полно работно време и скратено работно време
Место: KFC City Mall и KFC Автокоманда

➢ Треба да имате над 18 години и да имате завршено средно образование;
➢ Да имате развиени комуникациски вештини и способности за разговор со широк спектар на луѓе / клиенти, на локален јазик, како и на англиски јазик;
➢ Да поседувате амбиција, мотивација и иницијатива;
➢ Да бидете независни, но исто така и да уживате во тимска работна средина
 

Нашите ресторани

Во нашите ресторани имаме 3 работни сектори:

●  Back of House (BOH) – Каде свежо ги подготвуваме нашите познати пилешки специјалитети.
●  Middle of House (MOH) – Каде ќе ги подготвуваме нашите вкусни сендвичи и останати специјалитети.
●  Front of House (FOH) – Каде ги услужуваме нашите клиенти.

Кои одговорности може да ги очекувате?

● Подготовка на нашите познати пилешки специјалитети, сендвичи и други оброци;
● Одржување на хигиената при подготовката на храна, местата за чување на храна и хигиена во ресторанот;
● Контрола и правилна подготовка на нашиот познат пилешки рецепт и другите производи до финална испорака на производот до нашите клиенти според стандардите и квалитетот на KFC;
● Поздравување и комуникација со клиентите на пријатен и пријателски начин;
● Превземање, пакување и сервирање на нарачки;
● Почитување на барањата на клиентите и / или обраќање на професионален начин;
● Придржување до сите упатства од KFC за здрава, безбедна и квалитетна храна.

Ако сте заинтересирани за Нов предизвик, го оцекуваме вашиот маил на:  [најави се за да го видиш е-маилот]  со наслов: KFC Скопје