Возач на комбе

 • Објавен пред 2 недели
 • ПРИМА ГУСТО
 • Активен до 16.09.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Штип

Позиција:   Возач – дистрибутер

ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА РАБОТАТА ИМАМЕ ПОТРЕБА ОД 2-ца Возачи

   Потребни квалификации:

 • задолжително возачка дозвола - B категорија
 • возраст до 50 години
 • постојано место на живеење - Штип
 • работно искуство со дистрибуција на храна во Маркети ке се смета за предност

 • искуство со дистибуција во цела Македонија ќе се смета за предност

Очекувани вештини и способности:

 • лојална, чесна и одговорна личност
 • организираност и мотивираност
 • флексибилност за работа на терен
 • способност за тимска работа

  Одговорност и задачи:

 • навремена и точна достава на робата до крајната цел
 • слични работи по налог на претпоставен
 • грижа за исправноста и хигиента на возилото

Почетна плата без искуство 18.000 ден.

Почетна плата со искуство 22.000 ден.

испратете CV на емаил: [email protected], тел: 078/304-019