Слаткар декоратер

 • Објавен пред 3 недели
 • Перфето Лукс Дооел
 • Активен до 19.10.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Слаткарница Перфето, компанија со долгогодишно искуство во производството на торти и колачи  го проширува својот тим и има потреба од 1 (еден) слаткар декоратер на торти и колачи.

Одговорности и задачи:

 • Самостојно врши декорација на торти и колачи
 • Соработува со останатите вработени
 • Ги одржува прехранбените артикли и води грижа за нивна исправна состојба
 • Се грижи за квалитетот и квантитетот на подготвените торти и колачи
 • Се грижи за хигиената на просторот во кујната и работните алатки.

 

Потребни кавлификации:

 • Минимум средно образование;
 • Мин. 3 години претходно работно искуство во областа

 

Способности и вештини:

 • Способност за работа во тим;
 • Комуникативност со клиенти;
 • Лојалност;
 • Креативност;
 • Темелност и исполнителност;

 

Предност ќе имаат кандидатите кои имаат искуство и познавање во подготовка на торти и колачи.

Заинтересираните кандидати да се јават на телефонскиот број 071-24-24-30 најдоцна до 10.10.2021