Mеѓународен возач Ц + E категорија

За компанијата: Транспортна компанија со седиште во Гостивар, партнер на Boekestijn Transport Service, Холандија. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Мега Транс ДООЕЛ
 • Активен до 11.08.2021
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Гостивар

Опис на работното место:

 • Извршување на налози за транспорт во Европа
 • Да се грижи за доверениот товар и опрема
 • Навремено пополнување на извештаи и документи
 • Да се грижи за доверените алатки / внимателно и економично да се управува возилото 
 • 3/1, 4/2 или подолг работен систем

Бараме:

 • Искуство во меѓународен превоз, најмалку 1 година.
 • Возачка дозвола Ц + Е
 • •Лиценца за превоз на стоки - КОД 95
 • Основна лиценца за АДР
 • Потврда за немање криминално досие
 • Тахографска картичка
 • Пасош

Нудиме:

 • Плата од 1750 евра, па и повеќе
 • Договор на неопределено време веднаш при вработувањето
 • Усогласеност со стандардите за работно време
 • Модерен и добро сочуван/одржан возен парк (2/3 од флотата се состои од XL кабини)
 • Патување до/од работа на трошок на работодавачот (организиран автобуски превоз)
 • Можност за стекнување искуство
 • Атрактивно групно осигурување
 • Возила опремени со модерна наплата на патарина (не грижете се за готовина)
 • Паузи во безбедни паркинзи
 • Постојан контакт со диспечерот (Transics Astrata)
 • Услуга во случај на дефект

Вид на работа: Полно работно време

Телефонски контакт: +38970326232

e-mail: [email protected]