СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ

 • Објавен пред 9 месеци
 • Ситографика
 • Активен до 27.10.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Сито графика е основана во 1991 година, со постојано седиште во Скопје. Повеќе од 25 години креираме печатени материјали за нашите клиенти, и како и секој однос кој има големо значење, така и ние започнавме од основната идеа да Ви помогнеме при остварување на вашата фантазија.

 

Сито графика има потреба од следната работна позиција

 

СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА МАТЕРИЈАЛНО РАБОТЕЊЕ

 

Потребни квалификации:

 • Завршено ССС
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office пакет)
 • Познавање на софтвер за материјално сметководство ќе се смета како предност
 • Познавање на Англиски јазик (деловна коресподенција)

 

Личен профил:

 • Самостојност, иницијативност, сериозност и превземање одговорност
 • Аналитички способности
 • Флексибилност, издржливост, адаптација на промени
 • Амбициозен работник ориентиран кон резултати

 

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@sitografika.com.mk, со задолжителна назнака „Сметководител за материјално работење”.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.

КЛИКНИ