Адвокат

Адвокатското Друштво ЧАКМАКОВА АДВОКАТИ Скопје има потреба од Адвокат или стручен соработник, со минимум 5 години работно искуство по  положување на правосудниот испит, со активно познавање на англиски јазик  на ниво минимум B2, со возачка дозвола, за определено време од 6 месеци, со можност за продолжување на работниот однос и професионално унапредување.    

Заинтересираните кандидати својата пријавa и CV  може да ги достават на адреса: 8-ма Ударна Бригада  бр.43/3 Скопје или на  е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот] .    

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »