Келнери -2

  • Објавен пред 7 месеци
  • Боти 96
  • Активен до 15.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Потребен ни е тим за работа: келнери

Работно искуство ќе се смета за предност. 

Ресторан Боти 96 е компанија со традиција која веќе 22 год. успешно работи на македонскиот пазар и опслужува голем број на клиенти.

Компанијата во моментов е заинтересирана за проширување на својот тим и нуди уредно пријавување на работникот, загарантирана редовна исплата на плата, придонеси и годишен регрес, 40 работни саати неделно, два дена во неделата слободни со работно време од 08ч. до 16ч. Ресторанот се наоѓа во општина Бутел. 

Секој ден од 08-12ч. интервјуа во ресторанот. 

Ве очекуваме.

За повеќе информации заинтересираните кандидати можат да не контактираат на тел. 070263333 и да испратат CV на наведената маил адреса: boti_96@yahoo.com

КЛИКНИ