Електро техничар/монтер

 • Објавен пред 2 недели
 • БИС Инженеринг Скопје
 • Активен до 16.06.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

БИС Инженеринг Скопје има потреба од електро техничар.

Опис на работното место:

 • Изведба на нисконапонски електрични инсталации,
 • Положување и инсталација на нисконапонски енергетски и сигнални кабли,
 • Монтажа на кабловски регали,
 • Ожичување на нисконапонски разводни ормари и ормари за автоматско управување,
 • Монтажа на електро опрема,
 • Монтажа на електро ормари, поврзување на кабли, поврзување на сензори и извршни елементи,
 • Испитување на ожичени електро ормари,
 • Водење евиденција за вградени материјали и извршени активности.

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование (3 или 4 степен),
 • Желба за работа,
 • Позитивен став,
 • Комуникативност, љубезност и педантност,
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност,
 • Способност за тимска работа,
 • Способност за работа под притисок,
 • Флексибилност и адаптибилност.
 • Возачка дозвола Б катергорија,
 • Познавање на англиси јазик ќе се смета за предност.

Работно време и место каде се извршува работата:

 • Понеделник-Петок 8:00-16:00,
 • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на БИС Инженеринг, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

 

Доколку ги исполнувате горенаведените квалификации и ваквиот работен ангажман е предизвик за вас, доставете ја својата лична биографија (CV) на следниот мејл: [email protected]  или телефонски на +389 2 3123-848.