Продавачи

 • Објавен пред една недела
 • Брико Македонија
 • Активен до 12.04.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

ПРОДАВАЧИ
Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование;
 • Основно познавање на работа со компјутер;
 • Работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Љубезен однос, одлична комуникација и услужување на купувачи;
 • Висок степен на лична одговорност и иницијатива во работењето;
 • Стабилна и лојална личност со одлични комуникациски и организациски вештини;
 • Способност за тимска и индивидуална работа.

Нудиме:

 • Пријатна работна атмосфера;
 • 40 часа неделно;
 • Работа во две смени согласно закон;
 • Редовен работен однос и солидни примања;
 • Можност за напредување и усовршување.