дистрибутер/магационер

  • Објавен пред една недела
  • Eurolek
  • Активен до 29.09.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштвото за трговија и услуги со фармацевтски производи ЕУРОЛЕК ДООЕЛ Скопје, има потреба од МАГАЦИОНЕР/ДИСТРИБУТЕР.

Кандидатот треба да има основно познавања на компјутер, да е работоспособен, одговорен и да поседува возачка дозвола Б категорија.

Работниот однос се заснова на определено работно време и после 3 месеци на неопределено.

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV најдоцна до 30/09/2020 на konkurseurolek@yahoo.com

КЛИКНИ