Комерцијалист

 • Објавен на 4.2018
 • Imperalis GMB
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Потребни Квалификации:

 

 • завршено најмалку ССС
 • добри комуникациски споспобности, претставителност, комуникативност и позитивен став
 • активен возач Б категорија и пожелно искуство возење со комбе
 • познавање на работа со word, excel и email 
 • најмалку 3 години работно искуство во продажба и познавање на техники на продажба

 

 

Одговорности и задачи:

 

 • Изнаогање и остварување на контакт со потенцијални клиенти и познавање на B2B техники на продажба
 • Посета на клиентите, презентација на производите и услугите на компанијата
 • Унапредување и одржување на деловната соработка со постоечките клиенти,
 • Следење на продажбата и превземање  на активности за зголемување на продажбата,
 • Преземање на роба од магацин и организирање на достава до клиентите
 • За работното место е предвидена солидна плата и обавезни бонуси од продажбата. Обезбедуваме пријатна работна атмосфера, а работното време е од понеделник до петок 8.30-16:30.

 

Испратете ги вашето CV и копија од возачка дозвола на sales@imperalis-gmb.mk  до 10.04.2018 година. 

КЛИКНИ