Раководител на оддел хигиена

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

За потребите на клиент кој е реномирана компанија во регионот потребен е Раководител на оддел хигиена

Услови:

- Повеќегодишно искуство во чистење на комерцијални објекти.

- Три години раководно искуство при работа со чистење

- Познавање на работа со компјутер

- Познавање на Англиски јазик е плус

Опис на работата:

- Одговорен/а за планирање и развој на одделот хигиена.

- Распоред на работниците по објекти, изработка на план за работа

- Посета и контрола на работните објекти, контрола на работата

- Вработување

- Нарачка на средства и материјали за чистење , контрола на трошоци

- Изработка на извештаи

- Други задачи по налог на работодавачот

Компензација: По договор.
Испратете го вашето CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »