Овластен сметководител со лиценца

За компанијата: Универзитет Американ Колеџ Скопје е високообразовна институција која ги комбинира најдобрите образовни методи и практики од американскиот и европскиот образовен систем. УАКС е основан под закрила на мотото... повеќе за компанијата »

Потребни квалификации:

-Лиценца за овластен сметководител

-Најмалку 10 години работно искуство во

областа

-Способност за работа во тим

-Способност за прилагодување кон брза и

динамична работна средина

-Познавање од работа со компјутер

-Познавање на англиски јазик

-Потребни квалификации:

 

Опис на работни обврски:

Комплетно обавување на сметководствени

работи:

- Книжење и изготвување налози

- Комплетно затворање на завршна сметка

- Изготвување финансиски извештаи

- Изготвување консолидирана пресметка

 

ВРЕМЕ ТРАЕЊЕ НА ДОГОВОРОТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ : 12 МЕСЕЦИ

РАБОТНО ВРЕМЕ : 40 ЧАСА НЕДЕЛНО (08:00 – 16:00)

 

ПОЧЕТНА ПЛАТА ОД 30.000 ДЕН

ПОЧЕТОК: 1.2.2021 ГОД.

 

ВЕ МОЛИМЕ ПРАТЕТЕ CV И ПИСМО ЗА МОТИВАЦИЈА НА

[email protected]