КОНТРОЛОР на моторни возила

  • Објавен пред 7 месеци
  • Korab Auto Kontrol DOOEL Skopje
  • Активен до 11.07.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Станица за технички преглед и регистрација на возила КОРАБ АУТО КОНТРОЛ има потреба од вработен на работно место, КОНТРОЛОР на моторни возила.

Кандидатие треба да ги исполнуваат следниве услови:

- да поседува диплома за завршено високо образование на Машински или Сообраќаен факултет

- да поседува диплома за контролор

- и возачка дозвола Б категорија

Ги очекуваме вашите апликации на:

[email protected]

Контакт: 022444607 и 078412801