Возач на миксер/ракувач со бетонска пумпа/ракувач со багер

  • Објавен пред 3 недели
  • Техно Павер
  • Активен до 15.05.2024
  • Позиција: Возач/Управувач
  • Локација: Скопје
  • Facebook: tehnopaver

Друштвото за производство, трговија, транспорт и услуги ТЕХНО ПАВЕР ДООЕЛ Скопје, има потреба од

  • Возач на камион, ракувач со бетонска пумпа и ракувач со багер

За повеќе информации и закажување на термин за разговор може да се обратите на тел.број 070/217-590

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »