АРХИТЕКТ СО ПОЗНАВАЊЕ НА AUTOCAD И ARCHICAD

Активни огласи од АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје:

Архитект со познавање на AutoCAD и ArchiCAD

ДУТИ АРТ-МАС ГРОУП ДООЕЛ Скопје има потреба од архитект, со или без работно искуство, со одлично познавање на AutoCAD и ArchiCAD и познавање на постапката за изработка на проектна документација.

Заинтересираните да испратат CV на artmasgroup@gmail.com .

Селектираните кандидати ќе бидат контактирани за интервју.

КЛИКНИ