Келнер/ка

  • Објавен пред 2 недели
  • Гостилница Наџак
  • Активен до 23.06.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Се бара келнер/ка за работа со или без искуство!

Плата - по договор.

Телефонски број: +389 75 447 837 

Е-пошта: [email protected]