Асистент за продажба (Fashion Brand - Охрид)

За компанијата: Moda Group is one of Macedonia's largest retailers for Men and Women apparel, footwear and home furniture. The first store was launched in 1990 in Tetovo. It retailed both women and men’s apparel. Today... повеќе за компанијата »
 • Објавен на 9.2021
 • Moda Group
 • Активен до 28.09.2021
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Охрид
 • Веб: www.modagroup.net

Салон за Текстил и Обувки "FASHION BRAND"  Охрид,

За потребите на својот продажен салон во Охрид на  ул.св.Климент Охридски бр.118 Охрид објавува: ОГЛАС, за вработување на:Асистент за продажба.

Заинтересираните кандидати можат да ги достават потребните документи: Кратка биографија со слика, на е-маил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Квалификаци

 • Минимум средно образование
 • Способност за работа и комуникација со клиенти
 • Способност за тимско работење
 • Солидно познавање на работа со компјутер
 • Предходно искуство во трговија ќе се смета како предност
 • Познавање на други јазици

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »