Комерцијалист / Унапредувач на продажба

За компанијата: Kolid Foods е една од водечките дистрибутивни компании за производи за широка потрошувачка во Македонија. Kolid Foods е основана во 1991 година како мала приватна компанија. Во 1994 година, Kolid Foods... повеќе за компанијата »

Одговорности:

  • Следење и реализација на зададен таргет план и рута на посета на објекти
  • Позиционирање и грижа за производите во продажните објекти,
  • Развивање и одржување на односите со клиенти,
  • Грижа за пласман на производите, се со цел за подобрување на нивна продажба.

Услови:

  • Завршено средно образование, ВСС ќе се смета за предност,
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност,
  • Возачка дозвола Б категорија (активен возач).

Личен профил:

  • Мотивирана и стабилна личност,
  • Флексибилност за работа на терен,
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Вашата професионална биографија (CV) и писмо за мотивација можете да ги испратите

на следниот мејл: [најави се за да го видиш е-маилот]

РЕОН: Штип 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »