Возачи со Ц категорија

ДМТШ Дени Интернационал има потреба од вработување на возачи со и без работно искуство.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола, C категорија,
  • Лиценца за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,
  • АДР картица

Предност ќе имаат кадидатите со меѓународно искуство,

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на jane.popovski@deniint.com.mk

КЛИКНИ