Зендолино Комерц: продажен персонал Штип -8ми ноември

продажен персонал Штип -8ми ноември

ЗЕНДОЛИНО МАРКЕТИ има потреба од продажен персонал 

за во маркетот на  Ул.Партизанска бб населба 8-ми Ноември

  • продажен персонал (продавачки) по одели

ПОТРБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  •  завршено средно образование
  •  со и без работно искуство

ЛИЧЕН ПРОФИЛ

  •  љубезност и комуникативност
  •  одговорност во работата
  •  способност за тимска работа

Контакт

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »