АНИМАТОР

  • Објавен пред 4 месеци
  • Киносенс
  • Активен до 21.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Киносенс има потреба да го дополни својот тим за позиција Аниматор во Игротека PlayGround во трговскиот центар Веро Џамбо-Скопје.

За предност ќе се смета вашата желба за работа, шармот, ведриот и позитивен пристап со деца.

Испратете кратка биографија на емаил: marija@kinosens.com
Подетални информации може да добиете на www.7d.mk

КЛИКНИ