МОТОЦЕНТАР ДОО СКОПЈЕ: Вулканизер

Вулканизер

За компанијата: Пневматикот е основата на сигурноста и комфорот на секое возило. Затоа и неговиот правилен избор и одржување се од големо значење. Токму тоа е основната определба на МОТОЦЕНТАР уште од основањето во февруари... повеќе за компанијата »

Активни огласи од МОТОЦЕНТАР ДОО СКОПЈЕ:

Сметководител

Мотоцентар, објавува оглас за:

Вулканизер

Вработуваме вулканизер за сервисните центри во Скопје, предност имаат тие со претходно работно искуство.
Загарантирана плата.

Сите заинтересирани може да испратат CV на 

email: [најави се за да го видиш е-маилот]

или да се јават на тел. 070/ 230-947

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »