Стоматолог / Stomatolog

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Ординација по општа стоматологија повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Дентомедиа
  • Активен до 05.07.2022
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје
  • Facebook: dentomedia

Ординација по општа стоматологија има потреба од стоматолог со лиценца за работа и задолжително искуство од минимум 3 години во полето на конзервативна стоматологија (пломбирање, ендодонции, типични екстракции, пародонтолошки третмани).

Работното место е со полно работно време од понеделник до петок втора смена. 

Заинтересираните кандидати можат да се јават на 072 561 621 и/или да пратат CV на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »