Лимари и општи работници

  • Објавен пред една недела
  • Металмонтинг
  • Активен до 08.12.2021
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Лимари и општи работници за работа во погон.

Плата од 28.000 ден. во зависност од искуството.

 

Телефон за контакт 078219593