Правник

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

ПРОСВЕТНО ДЕЛО вработува правник

Потребни квалификации:

  • Правен факултет,
  • Положен стручен испит - Правосуден,
  • Работно искуство од 3 год. ќе се смета за предност,
  • Познавања од деловно и трудово право,
  • Одлично владеење на МС Оffice пакет,
  • Деловна коресподенција на англиски јазик.

Од кандидатот очекуваме:

  • Способност за работа во тим,
  • Самоиницијативност, исполнителност и чесност,
  • Посветеност, лојалност и одговорност.

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »