Агент во директна продажба

  • Објавен пред 8 месеци
  • TURK MEKO
  • Активен до 23.03.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Реномирана тypcka фирма која се занимава со Видеo и Мултимедија вработува агенти во директна продажба на своите производи за реон Македонија.
Личен профил:

  • одлични комуникациски и презентерски вештини,
  • организираност,
  • одговорност,
  • работа во тим и способност за самостојна работа
  • contact : 071/667/330
КЛИКНИ