КЕЛНЕР/ШАНКЕР-БИТОЛА

 • Објавен пред 12 месеци
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 17.11.2017
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Битола

Спорт Лаиф Трејд има потреба од вработување на Шанкери/Келнери за работа во Битола.

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство

Личен профил :

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
КЛИКНИ