Продавач/Касиер (М/Ж) - Реон Драчево

  • Објавен пред еден месец
  • ТДПУ Елида ДОО
  • Активен до 09.03.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Елида маркети има потреба од работници на работно место Продавач/Касиер на локација - Драчево (Скопје).

Вашите апликации може да ги испраќате на следните мејл адреси: [email protected], [email protected] по што кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.