Печатар/флексо печат

  • Објавен пред 9 месеци
  • Бродвеј Дооел
  • Активен до 21.03.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Печатар на флексо машина со работно искуство.

Вештини: прецизност, одговорност, менаџирање на време.

Работно време: 08:00-16:00.

Плата по договор.

Вашите CVa испратете ги на следната е-маил адреса: contact@broadway.com.mk

КЛИКНИ