Самостоен сметководител

 • Објавен пред 2 недели
 • Кликни Јади ДОО
 • Активен до 27.11.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Активни огласи од Кликни Јади ДОО:

Call Agents

БАРАМЕ САМОСТОЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

Ако имаш лиценца за овластен сметководител, имаш искуство во оваа област и одлично владееш работа во Excel - аплицирај за ова работно место!

Одговорности и задачи:

 • Комплетно водење на сметководственото работење и контрола на истото
 • Планирање, координирање  на финансиските активности во компанијата
 • Подготовка на финансиски извештаи, завршна сметка, годишни деловни планови
 • Пресметки и уплати на сите месечни и периодични обврски кон државните институции
 • Подготовка на плата
 • Подготвување на финансиска документација потребна за банки или други институции 
 • Следење на банкарски движења и моментална состојба

Вештини и способности:

 • Одлични аналитички способности 
 • Комуникациски вештини
 • Организирана и одговорна личност
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање решенија 
 • Способност за индивидуална и тимска работа, работа под притисок
 • Лојалност и иницијативност
 • Позитивен став

Потребни квалификации:

 • Високо образование 
 • Најмалку 3 години работно искуство на слична или иста позиција
 • Поседување на лиценца за овластен сметководител
 • Одлично познавање на Microsoft Excel

Доколку сте заинтересирани можете да испратите мејл со CV на следната email адреса ➤  [најави се за да го видиш е-маилот]

Контакт телефон: 078/203-438 од 09 до 17 часот.