ПИЦА МАЈСТОР

 • Објавен пред 6 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 23.01.2020
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

Приватна агенција за вработување Мотиви, за потребите на свој клиент, фаст фуд ресторан лоциран во Сити Мол вработува

 

Пица Мајстор - 1 извршител

 

Потребни квалификации

 • Минимум ССС
 • Подготвеност за работа во тим и две смени
 • Претходно работно искуство се смета за предност

 

Што нудиме

 • Работа во две смени (09:00 - 15:30 и 15.00 - 22.00 часот)
 • Обезбеден оброк
 • Годишен регрес
 • Платен годишен одмор од 20 дена 

Апликациите (вклучувајќи и CV со фотографија) треба да бидат доставени на е-пошта kariera@motivi.mk или директно на KARIERA.mk. Последен датум за аплицирање е 23.01.2020.

Само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг, ќе бидат повикани на интервју.

КЛИКНИ