Customer Advisor (German Speaking)

За компанијата: ПАВ МОТИВИ преку иновативни и сеопфатни услуги, Ви овозможува креирање на успешни работни односи, без оглед дали се работи за постојани или привремени работни позиции. Ние вистински ја разбираме важноста... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ПАВ Мотиви:

Продажен асистент - МАГАЦИОНЕР - SALES REPRESENTATIVE (EN)

(преземи го огласот како слика)

ПАВ Мотиви за својот клиент Webhelp, oбјавува оглас.

Webhelp North Macedonia е телекомуникациска компанија која работи со гигантски брендови на глобално ниво, нудејќи најдобро место за работа за сите германски говорители.

 

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција и регрутација во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »