Производство на автомобилски делови

 • Објавен пред 8 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 24.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви во името на свој клиент, фабрика од Скопје која делува во областа на автомобилската индустрија бара поголем број работници, заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план. Кандидатите ќе поминат обука за работа. 

 

Кандидатите почнуваат со работа веднаш!!!

 

 Магационер

 

Опис на работните обврски за магацин:

 

 • Прием на материјали/ суровини за производство;
 • Селектирање и припрема на материјалите за производство;
 • Припрема и пакување на готов производ;
 • Асистирање при товарење на готов производ;
 • Селекција на отпадот;
 • Следење на налог и инструкции за работа;
 • Подготвеност за работа во смени.

 

Потребни квалификации:

 

 • ССС;
 • Одлична психофизичка состојба;
 • Работно искуство се смета за предност;
 • Организациски способности и желба за тимска работа.

 

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на: kariera@motivi.mk со назнака "Магационер" 

Само кандидатите кои ќе ги исполнуваат условите ќе влезат во потесен круг.

КЛИКНИ