Графички Дизајнер

 • Објавен пред 12 месеци
 • Картнер-М
 • Активен до 12.08.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Картнер-М има потреба од графички дизајнер во печатница. Се бара личност која ќе се вклопи во брзорастечка фирма со исклучително професионален и динамичен тим составен од млади луѓе.

Задолжителни квалификации:

 • Високо познавање на Adobe Illustrator, Corel, Photoshop и InDesign
 • Добро познавање на англискиот јазик
 • Професионално, брзо и одговорно работење

Работни обврски:​

 • Адаптирање и уредување припреми за печат
 • Дизајнирање етикети за секаков вид производи
 • Работење на програми за подготовка (prepress)
 • Постојана комуникација со клиентите

Што нудиме:

 • Почетна нето плата: По договор, во зависност од знаењето и искуството.
 • Работно време: Понеделник до петок, 07:00 - 15:00
 • Работење на компјутер со високо перформанси 
 • Службен мобилен телефон

Вработениот ќе биде соодветно обучен и запознаен со работата. 

Картнер-М е најсовремена печатница во Македонија специјализирана за изработка на високо квалитетни етикети за голем број реномирани компании од Македонија, Европа, Азија и Северна Америка. 

Сите заинтересирани кандидати да испратат CV и неколку свои дела на info@kartner-m.mk  

Само одбрани кандидати за интервју ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ