Комерцијалист

Плата од 40.000 ден. до 60.000 ден.

За компанијата: НИК Системи е приватна компанија која се занимава со инсталирање и продажба на компоненти и системи за: А. Индустриска автоматизација Б. Техничка заштита на објекти В. Детекција и дојава н позар и... повеќе за компанијата »

НИК Системи бара Комерцијалисти за продажба на опрема за:

 • Контрола и регулација на движење на возила и луѓе со електро-механички бариери
 • Компоненти и системи за Индустриска автоматизација
 • Контрола и евиденција на пристап со електронски уреди
 • Техничка заштита од кражба и упад - Алармни системи
 • Системи за детекција и дојава на Пожар
 • Системи за Видеонадзор

Кандидатите треба да имаат:

 • Средно или Високо образование (по можност Електро-техничко)
 • Интерес и претходни знаења од електротехниката
 • Добри познавања во работењето во MS Office (Word и Excel)
 • Добро познавање на пишаниот Македонски и Англиски јазик
 • Да бидат комуникативни и услужливи
 • Возачка дозвола Б-категорија

Избраните кандидати ќе добиваат:

 • Месечна плата од 40.000 ДЕН па нагоре во зависност од способностите
 • Континуирана едукација во фирмата и кај странските партнери
 • Компјутер и Мобилен Телефон, а теренските агенти и службено возило

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »