Тапетар

За компанијата: Фејдом Фурнитуре ДОО е светски производител на гарнитури произведени во Македонија, од кои 95% се за извоз во Европа, Канада и Америка. Повеќе од 15 години е препознаен по својот модуларен и прилагодлив дизајн, како и високиот квалитет. повеќе за компанијата »

Работно место: ТАПЕТАР

 • Врши визуелна проверка на алатот за работа пред отпочнување со работа
 • Презема елемети и сошиени навлаки согласно  потребите за извршување на дневниот налог од припрема
 • Го тапацира со црно платно дадениот елемент согласно упатства за работа
 • Го чисти тапацираниот елемент со црно платно со воздушен пиштол и четка пред и по тапацирање или навлакување на штофот
 • Се грижи внимателно и прецизно да го навлече или тапацира штофот на готовиот елемент според зададени спецификации за изработка на моделите
 • Врши проверка на квалитетот на елементите и штофовите пред и по тапацирање
 • Навремено и точно изработува дневни налози
 • Извршува работни обврски со голема претпазливост и прецизност
 • Задолжително користи шаблони зададени по спецификација за изработка на модели доколку е  потребно
 • Запазува процедури и спецификации за производство и тапацирање
 • Се грижи за ефикасно и продуктивно извршување на својата работа
 • Веднаш реагира и исполнува доколку се појави недостаток или неправилност на тапациран елементпри контрола
 • Одговара за хигиената во производствениот погон

Што нудиме:

 • Бараме работник кој ќе работи 8 часа активно
 • Работа само во прва смена
 • 7 дена пробен период
 • Работно време од понеделник до петок од 07-15 часот
 • Регрес за годишен одмор
 • Бесплатен топол оброк
 • Овозможени 2 паузи за оброк и кафе
 • Колективен платен одмор летен и зимски
 • Обезбеден платен превоз
 • Бонус за редовност
 • Можност за кариерна патека и напредување
   

  Контакт: 070 326 826

  Маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

   

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »