КОРЕСПОДЕНТ ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК

  • Објавен пред една недела
  • Texico
  • Активен до 08.08.2020
  • Позиција: Текстилна индустрија
  • Локација: Скопје

ТЕКСИКО вработува референт / коресподент со следните квалификации:

  • Одлично познавање на писмен и устен германски јазик
  • Солидно познавање на работа со компјутер (Microsoft Office и Internet)
  • Возачка Б-категорија

Потребни документи:

  • Кратка биографија (CV) не постара од 6 месеци со фотографија

Доколку сте заинтересирани, Ве покануваме да ја испратите Вашата апликација на адреса k.chingarovska@texico.mk со назнака "За работна позиција: коресподент по германски јазик".

КЛИКНИ