Имаме потреба од 5 лица за работа

  • Објавен пред 6 месеци
  • Мегамобил
  • Активен до 13.01.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

 -Имаме потреба од 2 машки лица за работа во големопродажба на резервни делови и галантерија за мобилни телефони. Обврски: -Услужување на коминтенти. -Собирање и пакување на роба и резервни делови. -Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н. 
 -2 Лица во салон за продажба на галантерија за мобилни телефони и прием на сервис за истите.
 -1 Хигиеничарка во големопродажба

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Вашите CV-а испраќајте ги со назнака за кое работно место аплицирате...
Кандидатите треба да бидат комуникативни, услужливи и вредни. Вашите CV-а задолжително да ги испраќајте со слика. 

КЛИКНИ