Персонал

(преземи го огласот во Word)

ДАЛМА ФООД И КЕТЕРИНГ СЕРВИС ДОО  престижна кетеринг и ивент менаџмент компанија претпознатлива по единствениот стил, по изворедниот квалитет и конкуретна цена. Поради континуираниот раст и развој, потребата за стручен кадар е постојана, имаме потреба од следниве од следните образовни профили и/или искуствa:

  • Готвач
  • Помошник готвач
  • Салатери
  • Слаткар/ Пекар
  • Садомијач
  • Хигиеничар/ки
  • Послужители/ки
  • Продавач/ка

Бараме одговорни професионалци, мотивирани, подготвени за тимска работа во одлично работно опкружување, со можност за постојан развој и професионално усовршување, иновативни, педантни, одговорни, со минимум средно образование, со или без работно искуство.

 Доколку сте заинтересирани да бидете дел од нашата успешна приказна, Ве охрабруваме да аплицирате. Пратете кратка биографија (CV),  на електронската пошта contact@dalma.com.mk со назнака За влез Оглас“ или на телефон 02/6136 700; 078/337 651.