М1 K Mall Ѓорче Петров продажен асистент

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

Бараме колеги (М/Ж) за најлуксузното тобако во градот

Локација K Mall - Ѓорче Петров

Работното време е организирано во 2 смени

Работно време на објектот 08:00-22:00

 • Работното време е организирано во 2 смени
 • Дополнителна исплата за верски празници + 50%
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Дополнителна исплата за Државни празници и Недела +100%
 • Предност за Продажен персонал со искуство
 • Обука за продажба на алкохолни пијалоци
 • Посета на обуки во Винарии
 • БОНУС ЗА ПРЕПОРАКА ЗА НОВ ВРАБОТЕН

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

Го прошируваме нашиот тим со нови позиции: K-Mall-Ѓорче Петров(2-работни позиции), Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата приказна на најексклузивни и најснабдени тобако продавници М1 киоск лоцирани на екслкузивни локации

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака „Продажен персонал” . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Контакт телефон од Понеделник до Петок до 16 часот 075426881 или на меил  [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака K Mall Ѓорче Петров

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »