Шанкер и келнер/ки

  • Објавен пред една недела
  • Кафе Ин Давидо ДООЕЛ
  • Активен до 01.12.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Кафе Бар ДАВИДО има потреба од персонал за работа :

-Шанкер 

-Келнер /ки

Со ѝ без работно искуство. 

Локалот се наоѓа во трговски центар Бисер - Аеродром.

За повеќе информации јавете се на :078-359-611 Дејан