Ракувач на градежна машина

  • Објавен пред 7 месеци
  • ДГТ "ЖИКОЛ " Струмица
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Машинист - ракувач на градежна машина  (2 извршители)

Возачи  тешки товарни возила Ц,Е и Д категорија - 3 извршители

Ѕидаро тесари - 10 извршители реон Скопје 

Оптти работници - 10 извршители

 

Работно искуство ќе се смета за предност

Потребни квалификации:
Завршено средно стручно образование
Исполнителен, иницијативен

Способност за тимска работа

Способност за работа под притисок и во дадени рокови

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

 

Личен Профил:

Организираност и одговореност

Комуникативност

Посветеност,лојалност,иницијативност.

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: vrabotuvanje@zikol.com.mk

тел.071 23 88 79

КЛИКНИ