Комерцијалист

  • Објавен пред 8 месеци
  • Евро Тим
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Се бара комерцијалист за медицинска опрема
Потребни квалификации, завршено:
-Доктор по општа медицина
-Стоматолог
-Виша медицинска сестра
-Виш рентген техничар

Завршен факултет од било која област од горе наведените.
Познавање на англиски јазик
Возачка дозвола Б категорија
Со или без работно искуство

Плата од 20.000 денари до 30.000 денари

Кандидатите да испратат C.V. на evrotim@evrotim.mk

КЛИКНИ