Презентери/ки

  • Објавен на 2.2018
  • ПРОМО
  • Активен до 20.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Американска компанија со 26 години традиција и искуство на Македонскиот пазар со седиште во Скопје има потреба од нови соработници за новоотворено претставништво во Куманово.

 

Потрeбни услови :

  • ​Поседување возило и возачка дозвола,
  • Мин. ССС,
  • Комуникативни и љубезни,
  •  Способност за индивидуална и тимска работа.

 

Ви нудиме работа во реномирана компанија, во која можете да ги покажете вашите способности.

Ако сакате да постанете дел од оваа компанија , која ви нуди работа и можност за напредување испратете го вашето CV на : infovrabotuvanje.ku@gmail.com   

Контакт телефон :  071 / 330 – 749 секој работен ден од 9:30 – 18:00 часот

Интервјуата ќе се одржат на 19.02.2018

Интервју задолжително

 

КЛИКНИ