Доставувач

Плата од 25.000 ден. до 35.000 ден.

За компанијата: Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу: повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • Пакет Маркет ДОО
  • Активен до 04.10.2022
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.paket.mk/

Активни огласи од Пакет Маркет ДОО:

Оператор во магацин

Работи како доставувач во најголемиот онлајн супермаркет во Македонија.
Очекувана нето заработка од 25.000 до 35.000 денари.
40 часа неделно распоредени во 5 дена од понеделник до сабота.
Работа со возила од компанијата.
Локација: Пинтија
Минимални услови за работа: Возачка дозвола Б-категорија со минимум 3 години искуство.

Аплицирај веднаш со пополнување на едноставната форма: https://paket.mk/info/kariera

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »