Пакет Маркет ДОО

ЕМБС: 7180349
Индустрија: Трговија
Адреса: бул. Партизански одреди бр. 76/4
Град: Скопје
Веб: www.paket.mk/
Facebook: www.paket.mk
Linkedin: companypaket.mk
Paket.mk е интернет супермаркет кој ви овозможува избор на повеќе од 4.000 намирници достапни за достава истиот ден. Сервисот е едноставен за користење – процесот за купување и достава на нарачките е објаснет подолу:барај огласи за вработување » барај останати огласи »