Оператор во оддел Свежо

 • Објавен пред 2 недели
 • Пакет Маркет ДОО
 • Активен до 27.01.2022
 • Позиција: Општ работник/магационер
 • Локација: Скопје

ДАЛИ САКАШ ДА РАБОТИШ КАКО ОПЕРАТОР ВО ОДДЕЛ СВЕЖО ВО PAKET.MK?

Работи како оператор во одделот Свежо во Paket.mk – најголемиот онлајн супермаркет во Македонија.

 • Очекувана заработка од 18.000 до 20.000 денари, со можност за напредок.
 • 40 часа неделно распоредени од пон-пет или пон-саб.
 • Работа во современи магацински услови.
 • Локација: Пинтија

Минимални услови за работа:

 • Некакво работно искуство во оддел за свежи производи, ресторан, пекара, месарница или слично.
 • Исклучителна педантност, грижливост, посветеност, прецизност и енергичност.

Аплицирај веднаш и ќе те контактираме за 1-2 дена.

Аплицирај едноставно на: https://www.paket.mk/kariera/aplikacija-za-operator-vo-oddel-svezo/

барај огласи за вработување » барај останати огласи »